Termokontroll
Header

Termokontroll fra Behr Hella Service: Optimalt klima for menneske og maskin

07/26/2016
Lær alt om termokontroll i landbruks- og anleggsmaskiner fra Behr Hella Service nå
Nettopp på området landbruks- og anleggsmaskiner har pålitelig termokontroll særlig stor betydning. For kjøretøyene som brukes der, er hver dag utsatt for ofte vanskelige klimatiske betingelser og må regelmessig tåle store mekaniske belastninger. Også førerne må tilpasse seg stadig skiftende klimabetingelser.
For å oppfylle de høye kravene til menneske og maskin er det derfor spesielt viktig å satse på moderne løsninger for termokontroll, der effektiv motorkjøling og et optimalt klimaanlegg går hånd i hånd.

Da er det bra at du kan regne med den utmerkede termokontrollkompetansen til Behr Hella Service også når det gjelder landbruks- og anleggsmaskiner.

For også på dette området tilbyr vi et stort produktutvalg, kombinert med fremragende servicekompetanse. Det sørger OE-produktekspertisen til Behr for, som en av de ledende tilbyderne på områdene motorkjøling og kjøretøyklima, og den verdensomspennende salgsorganisasjonen til HELLA. Dermed kan joint venture-selskapet Behr Hella Service tilby en perfekt kombinasjon av pris, ytelse og kvalitet – og den frie delehandelen og den spesialiserte landbruks- og anleggsmaskinhandelen får alle ytelser som har med termokontroll å gjøre, på ett sted. Kompetent og pålitelig.

Sortimentet vårt dekker et bredt bruksspekter og utvides kontinuerlig.
På området landbruksmaskiner tilbyr vi produkter spesielt utviklet til motorkjøling og til klimaregulering av kjøretøyene – alt fra kjøretøyspesifikke deler til universalprodukter.
Våre løsninger for termokontroll i anleggsmaskiner omfatter også områdene motorkjøling og klimaregulering. Dette omfatter reservedeler til trykkluftskompressorer og motorer, men også motorkjøling og klimaregulering i anleggsmaskiner fra ledende produsenter.

Vi sørger også for riktig smøring av de høyverdige klimasystemene: Med vårt store tilbud av kompressoroljer til mange forskjellige krav.
Stol på proffløsningene fra Behr Hella Service når det gjelder motorkjøling og klimaregulering i landbruks- og anleggsmaskiner! En oversikt over det komplette sortimentet vårt på dette området og mange utfyllende opplysninger finner du i vår brosjyre.
  • Print
Behr Hella Service
Picture
La oss presentere termokontrolleksperten