Traktoren deres kommer til å være kjempebegeistret
BACK
the-beauty-for-your-beast-traktor
hella-kled-rundumleuchte-landmaschine

Traktoren deres kommer til å være kjempebegeistret

10/09/2019

Design OG robusthet for landbruks- og skogbruksmaskiner – en kombinasjon som "arbeidsdyrene" deres på og utenfor veien kommer til å like veldig godt! Navnet: K-LED Rebelution. Oppgaven deres: Sikkerhet grunnet takket være i landbrukshverdagen – selv under de hardeste betingelser og ved langvarig bruk …

 

En kombinasjon som legges merke til med sin futuristiske design og gjennomtenkte funksjon

Landbruks- og skogbruksmaskiner er ikke bare arbeidsredskaper – de er også trofaste følgesvenner i landbrukshverdagen. Derfor har vi ikke bare ganske enkelt konstruert en varsellykt til landbruksområdet, men utformet en design som er maskinene deres verdig.

Den som ser K-LED Rebelution, merker straks at denne varsellykten ikke bare er et stykke design, men også overrasker med en svært gjennomtenkt funksjon. Uten en klassisk lyskuppel satser den heller på minimalistiske kjennetegn som likevel virker maksimalt.

•    Den spesielt utviklede LED-teknologien til K-LED Rebelution muliggjør for første gang et permanent synlig varselsignal ved roterende lysfunksjon, og – i tillegg! – et enda sterkere, roterende signal. Resultatet: 360° varselvirkning som oppfattes pålitelig av det menneskelige øyet, men uten å blende.
•    I den blitsende varianten skaper den 8 mm høye, roterende lysåpningen til K-LED Rebelution et intensivt dobbeltblitssignal, som takket være LED-EdgeLight-teknologien sørger for at heller ingen overser dere i mørket – verken på åkeren eller på veien.

 

Stilistisk understatement: En ukomplisert helt for de helt store maskinene

K-LED Rebelution er kompakt og lett å montere på maskinen deres: Med en høyde på bare om lag 60 mm, en diameter på 149 mm og samme hullavstand som eldre varsellykter passer som 1:1-utskiftning av alle fastmonterte versjoner av HELLA-varsellykter – perfekt til en rask oppgradering av landbruksmaskinene deres. Også når det gjelder vedlikehold, er K-LED Rebelution maksimalt ukomplisert, det vil si: praktisk talt vedlikeholdsfri – også når dere bruker den kontinuerlig på jorde og vei.

Og hvis dere må bytte ut tilkoblingsledningene? Ikke noe problem: Polvendingsvern sikrer elektronikken. Vi kaller det "Fit & Forget"-løsning.

Det standardmessig svarte huset med den diskré designen integreres i det totale bildet av landbruksmaskinene deres uten å vekke oppsikt. Rebelution gjør ganske enkelt det den skal: Lede andre trafikanters oppmerksomhet pålitelig på dere for å gjøre hverdagen deres sikrere.

 

Flere høydepunkter med K-LED Rebelution:


•    Takket være det sterke, fullstendig limte huset av aluminium og polykarbonat er K-LED Rebelution beskyttet mot slag fra greiner, kraftige vibrasjoner, ytre miljøpåvirkninger som støv og vann – selv rengjøring med høytrykk er ikke noe problem: altså perfekt til landbrukets krav.
•    K-LED Rebelution overbeviser med lavt energiforbruk: Høyverdige LED-er og finslepen elektronikk med lavt strømforbruk sørger for at den er absolutt elektromagnetisk kompatibel og ikke forstyrrer andre signaler – og dessuten skåner kjøretøyets batteri.
•    ECE-R65 og ECE-R10: Det er stikkordene for landbruks- og skogbruksmaskiner. For selvfølgelig er K-LED Rebelution godkjent for kjøring på offentlig vei.

 

HELLA – lidenskapelig partner for belysning og elektronikk


Innovasjon i design og funksjon – med K-LED Rebelution har utviklerne våre klart begge deler! For øvrig ved at de har overført EdgeLight-teknologien, som opprinnelig stammer fra baklyktproduksjonen, til området optiske varslingssystemer.