Tilbehør og reservedeler
HELLA tilbyr de riktige lysløsningene for jordbrukeren
Tilbehør og reservedeler

Kvalitet som lønner seg – tilbehør og reservedeler fra HELLA

Lange brukstider, støv, fuktighet, varme, vibrasjoner – bruksvilkårene i land- og skogbruket er harde og tøffe, og tilsvarende høye er kravene til materiellet som brukes. Dette gjelder særlig også tilbehørsprodukter og reservedeler som elektroniske komponenter, lyspærer og vindusviskerblader, for bare å nevne noen. Disse delene arbeider riktig nok ofte mer i det skjulte uten å få mye oppmerksomhet, men spiller likevel en avgjørende rolle når det gjelder å sikre smidig drift av kjøretøyene og maskinene som brukes.

 • Tilbehør og reservedeler

I arbeidet med tunge kjøretøy og maskiner i jord- og skogbruket spiller sikkerhetsaspektet en avgjørende rolle. Andre trafikanter må varsles i tide og først og fremst også advares tydelig mot kjøretøy som nærmer seg eller rygger – ikke bare optisk, men også akustisk. Derfor bør du bestemme deg for horn og ryggevarslere fra HELLA – for de har lang tradisjon hos oss. I nesten 100 år har vi utviklet og produsert akustiske signalgivere. Dra nytte av vår erfaring og velg det produktet som passer for deg fra et bredt produktutvalg.
Nærmere opplysninger om de enkelte variantene finner du i vår horn- og fanfarebrosjyre.

03/10/2016
 • Akustiske varslingssignaler fra HELLA – oppdag produktutvalget!

Brytere trengs til svært mange funksjoner og på de forskjelligste steder i kjøretøyet. HELLA tilbyr et omfattende sortiment av modulbrytere – mange av dem spesielt konstruert til bruk i landbruks- og skogsmaskiner, som for eksempel den nye, vanntette serien 3100.
Flere opplysninger og en oversikt over de forskjellige seriene finner du også i vår modulbryterbrosjyre.

03/10/2016
 • HELLA modulbrytere – mangfoldige koblingsmuligheter i tiltalende design

Kjøretøyene og arbeidsmaskinene som brukes i jord- og skogbruket, har som regel en svært høy investeringsverdi. Et tyveri kan derfor raskt føre til store økonomiske problemer – ikke minst på grunn av faren for tapt arbeidstid. Derfor bør du absolutt beskytte kjøretøyet ditt mot uberettiget bruk. Den nye elektroniske og fullt integrerte startsperren fra HELLA egner seg ideelt til dette – og den er godkjent av det statlige tyske veikontoret, Kraftfahrt-Bundesamt (KBA). Systemet er usynlig for uvedkommende og kan dermed gjøre tyveri vanskeligere. Hold deg på den sikre siden – med startsperre fra HELLA.
Nærmere opplysninger og tekniske data finner du i produktinformasjonen om startsperre.

03/10/2016
 • Elektronisk startsperre til landbruks- og skogsmaskiner fra HELLA

Tennings- og startbrytere er en helt nødvendig komponent for driften av kjøretøy og arbeidsmaskiner av enhver art, og et punkt der du ikke bør spare – for svikt fører som regel til at kjøretøyet ikke kan tas i bruk.

03/03/2016
 • Pålitelig og med lang levetid – tennings- og startbrytere fra HELLA

Batteriskillebryteren oppfyller en viktig sikkerhetsfunksjon, fordi den tilbyr et effektivt vern både mot tyveri og mot brannfare ved ulykker eller en kjøretøydefekt. Nettopp for landbruks- og skogsmaskiner yter skillebryteren dermed et verdifullt bidrag til driftssikkerheten, for under visse omstendigheter kan dermed lange uvirksomme perioder unngås. HELLA har mange års erfaring i utvikling og produksjon av batteriskillebrytere og tilbyr deg den vante høye kvaliteten og funksjonssikkerheten. Så stol på originalen – ingen ting er mer ergerlig enn kjøretøysvikt på grunn av mindreverdige komponenter.
Nærmere teknisk informasjon samt en produktoversikt finnes i vår produktinformasjon om batteriskillebrytere.

03/10/2016
 • HELLA batteriskillebrytere – funksjonssikkerhet av høy kvalitet

Man gjør seg som regel ikke så mange tanker om lyspærer – man forutsetter ganske enkelt at de fungerer. En svikt fører imidlertid fort til irriterende, uvirksomme perioder, helt etter ordspråket "liten tue velter stort lass". Nettopp på et kommersielt område som jord- og skogbruk kan dette også medføre økonomiske problemer. Da er det bra hvis man raskt har den passende reservedelen for hånden – og enda bedre hvis den kommer fra HELLA. For når det gjelder lyspæreutvikling, er vi eksperter. Med den uslåelige kombinasjonen av ytelse og kvalitet kjører du alltid riktig, inklusive mer lysstyrke og sikkerhet. Vår innovative lyspærekonfigurator hjelper deg med å finne passende lyspære til ditt kjøretøy og dine krav. En oversikt over vårt omfangsrike lyspæresortiment får du dessuten i vår lyspærebrosjyre.

03/10/2016
 • Lyspærer fra lyseksperten – HELLA

Vindusviskerblader er små, tekniske mesterverk. I løpet av levetiden sin fjerner de flere tusen liter vann fra frontruta. De takler tåkedråper like bra som snø, is, insekter og sølevann fra forankjørende biler. Hardt arbeid og gode grunner til å bestemme seg for vindusviskerblader fra HELLA når det er på tide å skifte. For særlig i det daglige arbeidet i land- og skogbruket er gode siktforhold spesielt viktig – og dårlige vindusviskerblader kan få negative følger. Derfor bør du stole på den høye kvaliteten på HELLA-viskerbladene. Så små de enn er – deres bidrag til sikkerheten er betydelig. Det riktige vindusviskerbladet finner du enkelt og greit med vår viskerbladkonfigurator. Nærmere opplysninger og en sortimentsoversikt får du dessuten i vår viskerbladbrosjyre.

03/10/2016
 • Små tekniske mesterverk – vindusviskerblader fra HELLA

Speil er en uunnværlig støtte når man skal manøvrere store og uoversiktlige kjøretøy og arbeidsmaskiner som man har i land- og skogbruket. Bare ved hjelp av dem kan de tunge kjøretøyene styres virkelig målrettet – for din egen og andre personers sikkerhet. HELLA tilbyr et omfattende kjøretøyspesifikt speilsortiment til nyttekjøretøy. Men det er ikke nok med et bredt sortiment med god dekning: Vi legger særlig vekt på kvalitet. HELLA-speil er underlagt de strengeste kvalitetskrav i utvikling og produksjon. Speilene testes under de mest ekstreme betingelser helt til grensene for hva de kan tåle. På den måten sikrer vi at det bare brukes kvalitetsmaterialer og at de harde kravene oppfylles. Stol på den velprøvde HELLA-kvaliteten når du skal velge speil!

03/03/2016
 • Kjøretøyspesifikke speil i velkjent HELLA-kvalitet

På området elektrisk installasjonsmateriell tilbyr HELLA et omfattende utvalg som dekker samtlige krav, også på tungbil-området. Her dreier det seg ikke bare om sikringer og pluggkontakter, men også en mengde ledninger, tilkoblingskontakter og isolasjons- og buntemateriell. Mange andre artikler – fra styreenhet til tilhengerfeste over batteriklemmer til slange- og rørklemmer – avrunder vårt omfattende sortiment.
Og siden elektriske installasjoner ikke er mulig uten det riktige verktøyet, har HELLA også her de passende løsningene: Vårt krympe- og demonteringsverktøy og verktøykasser oppfyller selv de høyeste proffkrav.

03/03/2016
 • INSTALLASJONSMATERIELL FRA HELLA: ALLTID RIKTIG FORBINDELSE

Det nytter lite med de beste kjøretøykomponentene uten det riktige installasjonsmateriellet. Hvis man her foretar et galt valg, kan det få ødeleggende virkninger – fra defekt installert del til kabelbrann med uante følger. Nettopp i dyre maskiner utgjør skaden da fort i et mangesifret beløp. Derfor bør du i alle tilfeller bestemme deg for produkter av høy kvalitet – som dem fra HELLA. Vi tilbyr deg et omfattende sortiment av installasjonsmateriell. Enten det gjelder reservedeler eller montering av ekstrautstyr på området lys, elektrisk eller elektronisk utstyr.

03/03/2016
 • Kvalitet også i detaljene – kjøretøyelektrisk og installasjonsmateriell fra HELLA

For virkelig å kunne utnytte arbeidslyskasterne ideelt, må det sikres at de også er korrekt og godt festet på kjøretøyet. Bare på den måten kan man sikre at lyskasterne også blir sittende godt montert på kjøretøyet ved større belastninger og vibrasjoner, slik at arbeidsområdet til enhver tid er optimalt opplyst. Sparer man på festemateriellet, kan det føre til avbrukne holdere og andre irriterende defekter, i verste fall blir også selve arbeidslyskasterne skadet.
Derfor bør du også når det gjelder disse tilsynelatende uviktige smådelene, bestemme deg for den velprøvde HELLA-kvaliteten – vi tilbyr et bredt sortiment av forskjellig festemateriell!

 

03/03/2016
 • Festemidler – tilbehøret til HELLA arbeidslyskastere
 • Print
TOPPTEMAER
03/03/2016
AGRICULTURE JOURNAL 1/2016
Picture
Teknikk i landbruket. Produktrådgivning, monteringsanvisninger og mye mer.