Verlichtingstechnologieën
De passende producten voor iedere agrarische toepassing.
Verlichtingstechnologieën

Voor iedere toepassing: verlichtingstechnologie van HELLA

Om iedere gebruiker in staat te stellen tot een optimale prijs-kwaliteitsverhouding te komen voor zijn specifieke toepassing, heeft HELLA een groot assortiment werklampen met de meest uiteenlopende technologieën – van halogeen en xenon tot de allermodernste led-uitvoeringen.
Hieronder vindt u een overzicht van de eigenschappen van de verschillende technologieën. Uitvoerige informatie vindt u in onze werklampenbrochure. En met onze vergelijkende verlichtingstool ELIVER kunt u de verschillende verlichtingsoplossingen met behulp van de muis gemakkelijk in een realistische omgeving met elkaar vergelijken.

03/10/2016
Our halogen spotlights for your agricultural machinery.
More safety for work in the field with halogen headlamps.
Detect obstacles on time - with halogen headlights.
LED work lights always ensure outstanding visibility.

De beproefde en uitgerijpte halogeentechnologie met klassieke H3 of meer geavanceerde H9/HB3 gloeilampen biedt een goede verlichtingskwaliteit bij lage investeringskosten. Lichtkleuren van 2.500° kelvin (H3) tot 3.200° kelvin (H9/HB3) maken een goede verlichting van de werkomgeving mogelijk. De H9/HB3 lampen hebben bovendien nog een ander voordeel: doordat de gloeilampen van buitenaf direct toegankelijk zijn, kunnen ze gemakkelijk worden vervangen zonder dat de behuizing geopend hoeft te worden. Functioneel, robuust en voordelig – halogeenwerklampen van HELLA zijn optimaal voor de prijsbewuste gebruiker die de bekende HELLA kwaliteit een absolute must vindt.

02/19/2016

Bij de ontwikkeling van werklampen is de xenontechnologie inmiddels niet meer weg te denken. En terecht, want de voordelen ten opzichte van de halogeentechniek liggen voor de hand.  Het werkomgeving wordt duidelijk beter en sterker verlicht, waardoor de veiligheid wordt vergroot. De lichtkleur van ca. 4150° kelvin, die lijkt op die van daglicht, zorgt voor constant goede lichtomstandigheden en voorkomt dat de ogen vermoeid raken. Omdat de lampen daarnaast lang meegaan, weinig energie verbruiken en door de stootvaste lichtbogen niet snel uitvallen, zijn xenonwerklampen de eerste keus voor alle toepassingsgebieden waar bijzonder hoge eisen worden gesteld aan de verlichtingskwaliteit.

02/19/2016

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van led-werklampen zijn zo geavanceerd, dat ze zelfs de lichtprestaties van xenon overtreffen. Bovendien hebben leds hoge kleurtemperaturen van ca. 6.000° kelvin, waardoor led-verlichting lijkt op daglicht. Wie onder dergelijke lichtomstandigheden werkt, spaart zijn ogen en raakt minder snel vermoeid. Maar naast een hoge lichtopbrengst hebben leds nog veel meer voordelen: ze zijn vrijwel onderhoudsvrij en hebben een extreem lange levensduur. Ze zijn buitengewoon robuust en 100% water- en stofdicht. Ze verbruiken nog minder energie dan xenon en zijn dus bijzonder energie-efficiënt. En niet in de laatste plaats bieden ze door hun compactheid volkomen nieuwe designmogelijkheden.

02/19/2016
  • Print
ELIVER
Zwaailampen interactief beleven met de Eliver-tool!

Verlichtingstechnologieën en stralingsbereik met elkaar vergeleken – hier vindt u de juiste werklampen en zwaailichten.