Thermomanagement
Header

Thermomanagement van Behr Hella Service: een optimaal klimaat voor mens en machine

07/26/2016
Ervaar nu alles over het thermomanagement voor land- en bouwmachines van Behr Hella Service
Juist op het gebied van de land- en bouwmachines is een betrouwbaar thermomanagement van groot belang. Want de voertuigen die daar dagelijks worden toegepast zijn vaak aan zware weersomstandigheden blootgesteld en moeten regelmatig hoge mechanische belastingen weerstaan. En ook de bestuurders moeten zich aan de vaak wisselende weersomstandigheden aanpassen.
Om aan de hoge eisen aan mens en machine te voldoen, is het daarom van groot belang zich op moderne thermomanagement-oplossingen te richten waarbij een effectieve motorkoeling en een optimale voertuigairconditioning hand in hand gaan.

Goed dat u ook bij de land- en bouwmachines kunt rekenen op de uitstekende vakkennis van Behr Hella Service.

Want wij bieden ook op dit gebied een sterk productspectrum dat gepaard gaat met een uitstekende servicecompetentie. Daarvoor zorgt de OE-productexpertise van Behr als één van de toonaangevende aanbieders op de gebieden motorkoeling en voertuigairconditioning evenals de wereldwijde verkooporganisatie van Hella. Zo kan de Joint Venture Behr Hella Service de perfecte combinatie van prijs, prestatie en kwaliteit bieden – en krijgen de vrije onderdelenhandel en de gespecialiseerde land- en bouwmachinehandel alle prestaties rond het thermomanagement uit één hand. Competent en betrouwbaar.

Daarbij beslaat ons programma een breed spectrum aan toepassingen en zal in de toekomst continu verder worden uitgebouwd.
Binnen het segment van de landbouwmachines bieden wij speciaal ontwikkelde producten voor motorkoeling en voertuigairconditioning – van voertuigspecifieke onderdelen tot universele producten.
Onze oplossingen voor het thermomanagement van bouwmachines omvat tevens de gebieden motorkoeling en voertuigairconditioning. Dit omvat reserveonderdelen voor persluchtcompressoren en motoren, maar ook motorkoeling en voertuigairconditioning voor bouwmachines van toonaangevende producenten.

En voor de juiste smering van de hoogwaardige klimaatsystemen zorgen we ook: met ons grote aanbod aan compressorolie voor de meest verschillende toepassingen.
Vertrouw daarom bij de motorkoeling en airconditioning van land- en bouwmachines op de professionele oplossingen van Behr Hella Service! Een overzicht van ons volledige programma op dit gebied en veel achtergrondinformatie vindt u in onze brochure.
  • Print
Behr Hella Service