Tools
HELLA Agriculture
Tools

De HELLA tools – informatief en interactief

02/19/2016
Uw eigen lampcombinaties voor landbouwmachines samenstellen – met de HELLA Shapeline Configurator.
Shapeline Configurator

Met de HELLA Shapeline Online Configurator wordt u zelf een lichtdesigner: met slechts enkele klikken stelt u een volledig individuele lichtsignatuur voor de voor-, zij- en achterkant van uw voertuig samen – en bekijkt u direct daarna het resultaat aan de hand van het silhouet van een tractor.

Beleef de speciale elektronicaproducten voor nieuwe voertuigen van HELLA interactief met de elektronica-tool
De elektronica-tool voor speciale OEM-producten
Onze elektronica-tool laat u zien welke speciale elektronicaproducten voor nieuwe voertuigen er bij HELLA verkrijgbaar zijn. De producten kunnen gemakkelijk met de muis op toepassingsgebied worden geselecteerd en bekeken. Bovendien kunnen er korte teksten met alle relevante technische informatie worden gedownload.
ELIVER, de innovatieve verlichtings-vergelijkingstool van HELLA
ELIVER. De vergelijkende verlichtingstool
Met de ELIVER-tool simuleert u de lichtverdeling in verschillende realistische scenario's. Vergelijk de lichtprestaties van de HELLA werklampen en extra verlichting, signaallampen en optische waarschuwingssystemen.
Uw eigen schakelaars samenstellen – met de HELLA modulaire-schakelaar-configurator
Configurator voor modulaire schakelaars
Stel uw individuele schakelaar samen – heel eenvoudig met de HELLA modulaire-schakelaar-configurator. Maak gebruik van de talloze mogelijkheden die onze interactieve tool u biedt!
90 MM CONFIGURATOR
90 MM CONFIGURATOR
Met een paar muisklikken naar het juiste HELLA 90 mm product: met de doordachte 90 mm configurator is dat geen probleem. Kies het gewenste voltage en de gewenste lichtfunctie en verlichtingstechnologie – en u krijgt direct het passende resultaat.
  • Print
UNIVERSELE ONDERDELENCATALOGUS
Picture
Alle HELLA universele onderdelen in een oogopslag
ONLINE-CATALOGUS
Picture
De complete online-documentatie van de HELLA productwereld