Shapeline
HELLA MANUFACTURER AGRICULTURAL CONSTRUCTION MACHINES
Shapeline

HELLA Shapeline – Design your light!

11/07/2016
De modulaire Shapeline productserie lampen met enkele en meerdere functies van HELLA.
Flexibel te combineren: de modulaire Shapeline productserie met enkele en multifunctionele lampen van HELLA.
Shapeline_technical_data_Bus_HELLA

De modulair geconcipieerde HELLA Shapeline productserie biedt gebruikers een grote keuze aan verschillende enkelvoudige en multifunctionele lampen voor zowel de voor-, als achterzijde alsook de zijkanten, in verschillende vormgevingen en met verschillende lichtfuncties. Daartoe behoren het achteruitrijlicht, mistachterlicht, waarschuwingslicht, achterlicht-remlicht, achterlicht-remlicht-knipperlicht, zijmarkeringslicht, contourlichten, knipperlicht, retroreflector en positielicht.

Er zijn ook ontwerpelementen zonder lichtfunctie beschikbaar. De lampen kunnen daarbij door het modulaire assortiment bijna willekeurig met elkaar worden gecombineerd.
Afhankelijk van de lichtfunctie zijn de lampen met rode, witte of gele afdekschijven leverbaar.
De afzonderlijke modules zijn symmetrisch geconcipieerd. Ze kunnen zowel rechts als links aan het voertuig worden aangebracht en bovendien ook 180° gedraaid worden gemonteerd.

De voor multivolt geschikte Shapeline-lampen zijn goedgekeurd voor SAE- en ECE-en EMC5-conform. Daarnaast hebben de lampen de beschermingsklassen IP6K7 en IPX9K en zijn zodoende resistent tegen hogedrukreiniging en stof.

Afhankelijk van de functie van de lamp zijn er drie verschillende bevestigingsmogelijkheden: de plak-, schroef en kogelboutbevestiging.
Zo kunnen de Shapeline modules in bijna alle gebruikelijke voertuigomgevingen wor

11/07/2016

De eisen aan de verlichting van landbouwmachines zijn hoog: Naast een bijzonder robuuste en sterke constructie, die ook geschikt is voor zware omstandigheden op het veld, is een hoge technische functionaliteit in alle werksituaties absolute noodzaak.
Eigenschappen die de nieuwe Shapeline productserie van HELLA op ideale wijze met elkaar combineert.

Maar de Shapeline lampen hebben nog meer te bieden: Het modulaire concept en de veelvoud aan vormgevingen zorgen ervoor dat u ook in de sector landbouwmachines voor een individueel lichtontwerp kunt kiezen – een uniek aanbod.
Twee ontwerplijnen, het klassieke rechtlijnig geconcipieerde Shapeline Tech design en het gewelfde, dynamische Shapeline Style design zorgen hier voor een hoge mate aan ontwerpvrijheid.

Daar komt de uitstekende functionaliteit nog bij: Verschillende lichtfuncties die individueel gecombineerd kunnen worden, dekken nagenoeg alle gebruikelijke Agriculture-toepassingen.
Kon er tot nu toe met name bij kleine series geen individueel lichtontwerp worden gebruikt, nu kunnen ook fabrikanten die over weinig voertuigen beschikken een dergelijk ontwerp voor hun voertuigen resp. voertuigseries realiseren.
Gebruik ook onze comfortabele online configurator en probeer uw ontwerpmogelijkheden uit!

11/07/2016

Functies: positielicht, retroreflector, knipperlicht, contourlicht, achterlicht-remlicht, zijmarkeringslicht, achter-remlicht-knipperlicht, achteruitrijlicht, mistachterlicht, waarschuwingslicht

Bedrijfstemperatuur: - 40 °C tot + 60 °C

Polariteitsinversiebeveiliging: aanwezig

Bedrijfsspanning: Multivolt 9-32V

Typegoedkeuring: ECE / SAE / EMC

EMC-klasse: 5

Beschermingsklasse: IP 6K9K

Geïntegreerde kortsluitbeveiliging: aanwezig

Voor uitvoerige technische informatie met gedetailleerde gegevens over de specificaties van de afzonderlijke modules, zie onze brochure.

10/05/2018
  • Print
Shapeline Konfigurator
Picture

Design your light – met de HELLA Shapeline-Configurator!

 
Werklampenconfigurator
Picture

De geschikte werklamp voor iedere situatie

ELIVER
Zwaailampen interactief beleven met de Eliver-tool!
Verlichtingstechnologieën en stralingsbereik met elkaar vergeleken – hier vindt u de juiste werk- en zwaailampen.
ELEKTRONICA-TOOL
Picture
Onze elektronicaproducten voor bouw- en landbouwmachines interactief beleven.