Q90 LED
HELLA Agriculture
Q90 LED

Q90 LED

10/31/2015
Ein echtes HELLA Highlight: Der Q90 LED
Leistungsstarke Innovation: Der HELLA Q90 LED
Das HELLA 90 mm Modulscheinwerfer-Programm im informativen 90 mm Konfigurator
De HELLA Q90 LED is de eerste werklamp van de nieuwe 'Thermo Pro serie'. Deze wordt gekenmerkt door een innovatieve, warmtegeleidende kunststofbehuizing die er in combinatie met de koelribben voor zorgt dat de warmte van de vier high-performance-leds bijzonder effectief wordt afgevoerd. Bovendien is het nieuwe materiaal ultralicht en volledig corrosiebestendig.
De vier high-performance-leds leveren een lichtstroom van maar liefst 1.200 lumen, terwijl de op daglicht lijkende kleurtemperatuur van 6.500 kelvin voorkomt dat de ogen in het donker snel vermoeid raken.
Het energieverbruik van de voor multivolt geschikte Q90 LED bedraagt 25 watt. Het water- en stofdichte systeem is ingedeeld in beschermingsklasse IP 6K9K/IP 6K7 en is geschikt voor hogedrukreiniging.
Het programma omvat varianten voor verlichting van de directe omgeving en voor verlichting van een groter gebied. De lampen kunnen zowel staand als hangend worden gemonteerd.
02/19/2016
De compacte HELLA Q90 LED is niet alleen technisch innovatief, maar heeft ook een fraai design en is bovendien bijzonder krachtig. Daarvoor zorgen de vier high-performance-leds met een lichtstroom van 1200 lumen in combinatie met een geheel nieuw behuizingsconcept. Als wereldnoviteit en voortrekker van een geheel nieuwe generatie lampen heeft de Q90 LED als eerste lamp een behuizing van de innovatieve kunststof Thermo Pro, die niet alleen overtuigt door zijn warmtegeleidingsvermogen, maar ook bijzonder slagvast is, weinig weegt en absoluut corrosiebestendig is.
De lamp is daardoor optimaal bestand tegen de belasting tijdens het werken en heeft een bijzonder lange levensduur. Daartoe draagt ook de energie-efficiënte en onderhoudsvrije ledtechniek bij.
Door de op daglicht lijkende lichtkleur worden vermoeidheidsverschijnselen bij de bestuurder effectief voorkomen en wordt de veiligheid tijdens het werken dus aanzienlijk vergroot.
De Q90 LED overtuigt bovendien door zijn flexibiliteit, waardoor hij geschikt is voor de meest uiteenlopende situaties. Door het gebruik van verschillende lenzen kan de werklamp zowel worden gebruikt voor het verlichten van de directe omgeving als voor het verlichten van een groter gebied
02/19/2016

Bedrijfsspanning/nominale spanning: 9 – 33 V
Lichtbron: 4 high-performance-leds
Opgenomen vermogen: 25 W
Lichtstroom: 1.200 lm
Kleurtemperatuur: 6.500° Kelvin
Beschermingsklasse: IP 6K9K, IP 6K7
Typegoedkeuring: E1, ECE-R10
Behuizing: warmtegeleidende kunststof
Lichtopening: 90 x 90 mm 

02/19/2016
03/10/2016
  • Print
Werklampenconfigurator
Picture

De geschikte werklamp voor iedere situatie

ELIVER
Zwaailampen interactief beleven met de Eliver-tool!
Verlichtingstechnologieën en stralingsbereik met elkaar vergeleken – hier vindt u de juiste werk- en zwaailampen.
ELEKTRONICA-TOOL
Picture
Onze elektronicaproducten voor bouw- en landbouwmachines interactief beleven.