Modul 70 LED
 
HELLA Agriculture
 
Modul 70 LED

Modul 70 LED Gen. IV

02/19/2016
Kompaktes Highlight: Der HELLA Modul 70 LED Generation IV

De HELLA Modul 70 LED Generation IV is een krachtige led-werklamp met een uiterst compacte constructie. De drie ingebouwde high-performance-multichip-leds leveren ondanks de kleine afmetingen een gemeten lichtstroom van 2.500 lumen bij een energieverbruik van slechts 30 watt.

De zwarte behuizing van robuust aluminium is voorzien van extra koelribben, waardoor de warmte van de high-performance-leds effectief kan worden afgevoerd.

De kleurtemperatuur bedraagt 6.500 kelvin en benadert daarmee die van daglicht. De elektronica van de Modul 70 LED is geschikt voor multivolt, zodat de lamp zowel kan worden gebruikt op 12 volt als op 24 volt.

De geïntegreerde elektronica van deze voor multivolt geschikte lamp zorgt voor een effectieve ompolingsbeveiliging en waarborgt een constante lichtsterkte, zelfs bij fluctuatie van de bedrijfsspanning tussen 9 en 33 volt. Bovendien beschermen temperatuursensoren de werklamp tegen oververhitting.

Naast de klassieke verlichting van directe omgeving en grote afstand is er de module 70 LED Gen. IV met een verdere extra brede speciale verlichting.

02/19/2016
06/27/2016
  • Print
 
 
Werklampenconfigurator

De geschikte werklamp voor iedere situatie

Picture
 
ELIVER
Verlichtingstechnologieën en stralingsbereik met elkaar vergeleken – hier vindt u de juiste werk- en zwaailampen.
Zwaailampen interactief beleven met de Eliver-tool!
 
ELEKTRONICA-TOOL
Onze elektronicaproducten voor bouw- en landbouwmachines interactief beleven.
Picture