Modul 70 LED
HELLA Agriculture
Modul 70 LED

Modul 70 LED Gen. IV

02/19/2016
Kompaktes Highlight: Der HELLA Modul 70 LED Generation IV
Starke LED-Lichtleistung: Der Der HELLA Modul 70 LED Generation IV
Der Modul 70 LED Generation IV von HELLA als Stichzeichnung

De HELLA Modul 70 LED Generation IV is een krachtige led-werklamp met een uiterst compacte constructie. De drie ingebouwde high-performance-multichip-leds leveren ondanks de kleine afmetingen een gemeten lichtstroom van 2.500 lumen bij een energieverbruik van slechts 30 watt.

De zwarte behuizing van robuust aluminium is voorzien van extra koelribben, waardoor de warmte van de high-performance-leds effectief kan worden afgevoerd.

De kleurtemperatuur bedraagt 6.500 kelvin en benadert daarmee die van daglicht. De elektronica van de Modul 70 LED is geschikt voor multivolt, zodat de lamp zowel kan worden gebruikt op 12 volt als op 24 volt.

De geïntegreerde elektronica van deze voor multivolt geschikte lamp zorgt voor een effectieve ompolingsbeveiliging en waarborgt een constante lichtsterkte, zelfs bij fluctuatie van de bedrijfsspanning tussen 9 en 33 volt. Bovendien beschermen temperatuursensoren de werklamp tegen oververhitting.

Naast de klassieke verlichting van directe omgeving en grote afstand is er de module 70 LED Gen. IV met een verdere extra brede speciale verlichting.

02/19/2016

De Modul 70 LED Generation IV van HELLA is een werklamp die ondanks zijn compacte afmetingen een sterke lichtopbrengst op xenon-niveau heeft.

In vergelijking met zijn voorganger, de Modul 70 LED Generation III, kon een verhoging van het vermogen van 700 tot 2.500 lumen worden gerealiseerd. Dat is mogelijk dankzij de drie innovatieve multichip-high-performance-leds en een ingenieus warmtemanagement.

In combinatie met de uiterst robuuste behuizing en het compacte model maakt dit de Modul 70 LED Generation IV tot een werklamp die geschikt is voor diverse toepassingsgebieden.

Dankzij de hoogwaardige multifacettenreflector en het lampglas worden de lichtstralen van de leds homogeen over het werkterrein verdeeld. Om de lamp geschikt te maken voor de meest uiteenlopende situaties, is deze behalve in de klassieke variant voor verlichting van de directe omgeving en van een breed oppervlak nu ook leverbaar in een speciale variant die een extra breed gebied verlicht.

De op daglicht lijkende kleurtemperatuur van 6.500 kelvin zorgt ervoor dat kleuren in het donker beter te onderscheiden zijn en maakt het daardoor voor het menselijk oog veel gemakkelijker om in het donker te zien. Zo worden vermoeidheidsverschijnselen voorkomen en de veiligheid van de gebruiker vergroot.

De hoogefficiënte ledtechniek zorgt er bovendien voor dat de lamp vrijwel onderhoudsvrij is en extreem weinig energie verbruikt: ondanks de sterke lichtstroom bedraagt het opgenomen vermogen slechts 30 watt.

02/19/2016

Bedrijfsspanning/nominale spanning: 9–33 V
Lichtbron: 3 high-performance-multichip-leds
Opgenomen vermogen: 30 W
Lichtstroom: 2.500 lm
Kleurtemperatuur: 6.500° Kelvin
Beschermingsklasse: IP 6K9K, IP 6K8
Typegoedkeuring: E1, ECE-R10
Behuizing: spuitgegoten aluminium
Lichtopening: 70 mm diameter 

02/19/2016
06/27/2016
  • Print
Werklampenconfigurator
Picture

De geschikte werklamp voor iedere situatie

ELIVER
Zwaailampen interactief beleven met de Eliver-tool!
Verlichtingstechnologieën en stralingsbereik met elkaar vergeleken – hier vindt u de juiste werk- en zwaailampen.
ELEKTRONICA-TOOL
Picture
Onze elektronicaproducten voor bouw- en landbouwmachines interactief beleven.