Kwaliteit
header

DE HELLA KWALITEIT. DAAR KUNT U VAN OP AAN.

HELLA staat voor kwaliteit. Deze uitspraak is voor ons geen holle frase, maar de belofte aan u dat wij uitsluitend producten ontwikkelen en aanbieden die voldoen aan onze ambitieuze eisen.
Harde interne kwaliteitscriteria en -tests zorgen ervoor dat onze ambities ook realiteit worden. Ons kwaliteitsdenken, dat is gericht op een constant hoge productkwaliteit op het hoogste technologische niveau, begeleidt het gehele ontwikkelings- en productieproces. Alleen zo kunnen we er zeker van zijn dat we ons belangrijkste doel ook werkelijk bereiken: een optimale klanttevredenheid.
De positieve feedback van onze klanten sterkt ons telkens opnieuw in onze overtuiging dat we daarmee precies op de goede weg zijn. Laat ook u zich overtuigen door ons kwaliteitsdenken – en door onze producten, die terecht de naam HELLA dragen!

 

11/09/2016

Kwaliteit voor landbouw- & bouwmachines: werklampen ondergaan een lektest

De HELLA verlichtingsproducten voor landbouw- en bouwmachines voldoen aan de hoogste eisen. Op onze microsite leest u meer over de manier waarop wij onze constant goede productkwaliteit op dit gebied waarborgen – en over de uitgebreide testprocedures die we daarvoor uitvoeren.

 

Het HELLA draadloze besturingssysteem voor landbouw- en bouwmachines getest

Alleen producten die onze uitgebreide testprocedures met succes hebben doorstaan, zijn goed genoeg voor onze klanten. Dat geldt niet alleen voor ons verlichtingsassortiment, maar ook voor onze elektronicaproducten.
Onze tests omvatten daarbij onder andere ook het complete voor landbouw- en bouwmachines relevante eisenspectrum.
Zo worden de producten onder andere getest op hun bestendigheid tegen spatwater en zout water, hogedrukreiniging en stof. Thermische tests waarborgen de koude- en hittebestendigheid. Door middel van uitgebreide natuurkundige tests, bijvoorbeeld val- en triltests en krachtproeven, worden belastingsomgevingen nagebootst en wordt de functionaliteit van de producten in deze situaties beoordeeld. Diverse elektrische tests simuleren reële gebruikscondities. Daarbij worden de producten ook beproefd bij continu gebruik.
De producten worden pas intern goedgekeurd, wanneer ze alle tests zonder enige beperking met goed gevolg hebben doorstaan – want alleen dan beantwoorden ze aan de hoge HELLA kwaliteitseisen.

 

De grootste beloning voor ons werk: tevreden gebruikers die volledig overtuigd zijn van de HELLA kwaliteit – ook op het gebied van landbouw- en bouwmachines.

 

02/19/2016
  • Print
MICROSITE KWALITEIT
Picture
Meer over onze testprocedures leest u op onze microsite Kwaliteit.
ELEKTRONICA-TOOL
Picture
Onze elektronicaproducten voor bouw- en landbouwmachines interactief beleven.
HELLA WERKLAMPEN-BROCHURE
Afbeelding

Alle informatie en details bij de HELLA werklampen