Highlights
HELLA_MANUFACTURER_AGRICULTURAL_CONSTRUCTION_MACHINES
Highlights

EEN SELECTIE VAN ONZE PRODUCTEN VOOR LANDBOUWVOERTUIGEN

De HELLA highlights voor landbouwmachines omvatten uitgebreide oplossingen en geselecteerde producten voor een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om krachtige werklampen, flexibele modulaire koplampen of innovatieve elektronicaoplossingen: bij HELLA vindt u altijd een product dat precies is afgestemd op uw situatie. Informeer u hier over een selectie uit ons productaanbod op het gebied van verlichting en elektronica.
02/19/2016

  • De modulaire Shapeline productserie lampen met enkele en meerdere functies van HELLA.

De nieuwe modulaire HELLA Shapeline enkelvoudige en multifunctionele verlichtingsserie verbindt techniek en design op ideale wijze. Talrijke verschillende lichtvormen geven ook fabrikanten van landbouwmachines die over weinig voertuigen beschikken de mogelijkheid een individueel en toch consistent ontwerp voor zowel de voor-, als achterzijde alsook de zijkanten om te zetten.

11/07/2016
  • De modulaire Shapeline productserie lampen met enkele en meerdere functies van HELLA.

Een baanbrekende led-lichtopbrengst op xenonniveau ondanks het extreem compacte model: de Modul 70 LED Generation IV genereert met zijn 3 high-performance-leds 2.500 lumen bij een verbruik van slechts 30 watt. Door zijn robuuste constructie is hij ook bestand tegen sterke belasting.

02/19/2016
  • Compacte highlight: de HELLA Modul 70 LED Generation IV

Een breed productaanbod voor de meest uiteenlopende toepassingen: dat biedt het omvangrijke HELLA modulaire 90 mm koplampenprogramma. Of het nu gaat om halogeen-, xenon- of ledtechnologie en om dimlicht, groot licht of andere lichtfuncties: met de HELLA 90 mm producten hebt u een maximale flexibiliteit.

02/19/2016
  • Een veelzijdige highlight: het HELLA modulaire 90 mm koplampenprogramma
Radio_Transmitter_System_Highlights_HELLA

Het draadloze besturingssysteem van HELLA stelt de bestuurder in staat de cabinedeur op een comfortabele manier te ontgrendelen. De afstandsbediening kan – afhankelijk van wat de klant wenst – worden voorzien van één of twee toetsen. Het robuuste design is speciaal ontwikkeld voor gebruik voor landbouwmachines. Een aanvullend bedieningsapparaat met maximaal vier uitgangssignalen maakt het mogelijk daarnaast ook de verlichting aan te sturen, bijv. de coming-home-functie. Het knipperlicht activeren, kleppen openen en sluiten, bijv. van de motorruimte en gereedschapsbakken, is met het HELLA draadloze besturingssysteem probleemloos mogelijk.

Desgewenst kan het design worden geïndividualiseerd, bijv. door het aanbrengen van klantspecifieke logo's.

Het HELLA draadloze besturingssysteem bevindt zich momenteel in de ontwikkelingsfase. Voorbeelden zijn op aanvraag verkrijgbaar.

02/19/2016

De elektronische startonderbreker van HELLA – gecertificeerd door het Kraftfahrt-Bundesamt (de Duitse tegenhanger van de Rijksdienst voor het Wegverkeer) – beschermt de voertuigen van uw klanten tegen gebruik door onbevoegden en kan diefstal voorkomen. Lange uitvaltijden en de daarmee gepaard gaande economische verliezen door gestolen voertuigen behoren zo tot het verleden. Na inbouw is de startonderbreker volledig in het voertuig geïntegreerd en voor onbevoegden niet waarneembaar. De startonderbreker wordt geactiveerd door ontkoppeling van twee of drie bedrijfsrelevante functionele eenheden, bijv. de startmotor, de ontsteking en de brandstofpomp.

02/19/2016
  • Een betrouwbare highlight: de elektronische startonderbreker van HELLA

Verlichtingsoplossingen gelden in de automobielindustrie al jarenlang als een uitstekend designelement en ook bij landbouwmachines worden ze de laatste tijd hoe langer hoe vaker als zodanig toegepast. Een uniek en karakteristiek design speelt ook hier een steeds grotere rol. Dit kan met klantspecifieke led-verlichtingsoplossingen optimaal worden gerealiseerd. HELLA heeft meer dan 100 jaar ervaring met de standaarduitrusting van auto's en houdt zich voortdurend bezig met de verdere de ontwikkeling van de verlichtingstechniek – van het idee tot aan het eindproduct. Daardoor kan aan de eisen van fabrikanten en ontwerpers optimaal invulling worden gegeven. Ons wereldwijde netwerk maakt optimaal gebruik van de synergieën en bronnen binnen het bedrijf. Deze overdracht van knowhow en onze competentie op het gebied van grote voertuigseries zijn bij het ontwikkelen van nieuwe producten duidelijke voordelen. En het belangrijkste: vanaf het idee tot aan het eindproduct betrekken wij onze klanten bij dit proces. Met ons kunt u dromen verwerkelijken! U hebt producten nodig die exact zijn afgestemd op uw behoeften? Voor ons geen probleem. Neem contact met ons op en we gaan samen op weg naar de toekomst.

02/19/2016
  • Realiseer uw klantspecifieke oplossing met HELLA
  • Print
Werklampenconfigurator
Picture

De geschikte werklamp voor iedere situatie

ELIVER
Zwaailampen interactief beleven met de Eliver-tool!
Verlichtingstechnologieën en stralingsbereik met elkaar vergeleken – hier vindt u de juiste werk- en zwaailampen.
ELEKTRONICA-TOOL
Picture
Onze elektronicaproducten voor bouw- en landbouwmachines interactief beleven.