HELLA draadloos besturingssysteem
 
HELLA Agriculture
 
HELLA draadloos besturingssysteem

Draadloos besturingssysteem voor landbouw- en bouwmachines

02/19/2016
Das Funk-Steuersystem für Land- und Baumaschinen von HELLA
Het robuuste draadloze besturingssysteem van HELLA voor landbouw- en bouwmachines stelt de bestuurder in staat de cabinedeur op een comfortabele manier te ontgrendelen. Een aanvullend bedieningsapparaat met maximaal vier uitgangssignalen maakt het mogelijk daarnaast ook lampen aan te sturen, bijv. werklampen of de coming-home-functie. Het knipperlicht activeren, kleppen openen en sluiten, bijv. van de motorruimte en gereedschapsbakken, is met het HELLA draadloze besturingssysteem eveneens probleemloos mogelijk.

De radiografische zender bestaat uit de twee eenheden 'radiografische zendelektronica' en 'transponder'. De voor de startonderbrekingsfunctie verantwoordelijke transponder is daarbij onafhankelijk van de radiografische zendelektronica en kan klantspecifiek worden ingesteld.

De radiografische afstandsbediening is voorzien van een houder voor een mechanische sleutelbaard. Deze wordt niet standaard met de radiografische zendelektronica meegeleverd en wordt gewoonlijk door de klant zelf gemonteerd.

Bij de productie van de draadloze ontvanger worden er twee radiografische sleutels ingeleerd en aan het apparaat gekoppeld. Om later op het veld meer radiografische sleutels te kunnen inleren, moet er ten minste één functionele ingeleerde sleutel aanwezig zijn. Er kunnen maximaal zeven radiografische sleutels worden ingeleerd. Als het maximale aantal radiografische sleutels is ingeleerd, wordt daarna de laatste sleutelplaats overschreven.
02/19/2016
03/10/2016
  • Print
 
 
Werklampenconfigurator

De geschikte werklamp voor iedere situatie

Picture
 
ELIVER
Verlichtingstechnologieën en stralingsbereik met elkaar vergeleken – hier vindt u de juiste werk- en zwaailampen.
Zwaailampen interactief beleven met de Eliver-tool!
 
ELEKTRONICA-TOOL
Onze elektronicaproducten voor bouw- en landbouwmachines interactief beleven.
Picture