90 mm module
 
HELLA Agriculture
 
90 mm module

90 mm module koplamp

02/19/2016
Vielfältiges Highlight: Das HELLA 90 mm Modulscheinwerfer-Programm
Het HELLA modulaire 90 mm koplampenprogramma omvat diverse series voor vrijwel iedere toepassing.
Daarbij bestrijkt dit programma alle verlichtingstechnologieën – van halogeen en xenon tot led – en een groot aantal lichtfuncties. Zo verenigt de vooral voor lange afstanden geschikte 90 mm Performance koplamp dimlicht en groot licht in de beproefde halogeentechnologie. Ook de 90 mm Premium modules, die zowel verkrijgbaar zijn in halogeen- als in xenontechnologie en met hun 70 mm DE-lens zorgen voor high-end-verlichting, combineren dimlicht en groot licht in één koplampmodule. Daarnaast is er ook een variant in halogeen met alleen dimlicht leverbaar.
Technisch innovatief is de voor multivolt geschikte bi-led-module van de tweede generatie, die met witte high-performance-leds een op daglicht lijkende lichtkleur genereert en deze door een 70 x 55 mm polymeerlens op de weg brengt.
Ook de nieuwe modulaire led-serie L4060 is uitgerust met de energie-efficiënte en krachtige ledtechniek. Deze serie overtuigt door zijn vele verschillende varianten: de basisfuncties dimlicht en groot licht kunnen afhankelijk van de behoeften worden gecombineerd met tal van andere functies zoals dagrijverlichting en positielicht.
Speciaal het vermelden waard is de eenvoudige upgrade-mogelijkheid van alle mono- en multifunctionele 90 mm halogeen- en xenonmodules, die HELLA als enige fabrikant aanbiedt: in het kader van compatibele montageoplossingen kunnen de bestaande modules probleemloos worden omgebouwd naar de ledtechniek.
02/19/2016
04/19/2016
  • Print
 
 
Werklampenconfigurator

De geschikte werklamp voor iedere situatie

Picture
 
ELIVER
Verlichtingstechnologieën en stralingsbereik met elkaar vergeleken – hier vindt u de juiste werk- en zwaailampen.
Zwaailampen interactief beleven met de Eliver-tool!
 
ELEKTRONICA-TOOL
Onze elektronicaproducten voor bouw- en landbouwmachines interactief beleven.
Picture