Waarom is de nieuwe K-LED Rebelution zo praktisch voor agrariërs, Ani Stepanyan?
BACK

Waarom is de nieuwe K-LED Rebelution zo praktisch voor agrariërs, Ani Stepanyan?

12/10/2019

Ani Stepanyan werkt bij HELLA als productmanager signaallampen en optische waarschuwingssystemen. Daarom is zij de perfecte aanspreekpartner voor jullie en legt zij uit wat de K-LED Rebelution zo praktisch maakt voor de landbouw!

  Ani's eerste argument voor de nieuwe signaallamp in de landbouw: design in combinatie met technologische innovatie!

Natuurlijk hebben signaallampen vooral één doel: jullie machines op het veld en op de weg veiliger maken. Maar wie zegt er dat er in de landbouw ook niet eens wat meer design mag komen? Het design is overigens ontstaan door de overdracht van een technologie die we zelfs gepatenteerd hebben.

  Het tweede argument voor de nieuwe signaallamp in de landbouw: de lamp is 1:1 vervangbaar.   Als agrariër mag het niet zo zijn dat je veel tijd kwijt bent aan het onderhoud van je machines – en daaraan willen wij bijdragen. De K-LED Rebelution signaallampen zijn compatibel en kunnen andere HELLA signaallampen op jullie machines vervangen.   Jullie vermoeden het al: Ani heeft nog meer argumenten!

De K-LED Rebelution is bestand tegen weer en wind en raakt ook niet defect als er een tak tegenaan slaat, heeft doordat hij volledig verlijmd is beschermingsklasse IP 6K7, flitst en roteert, gaat dankzij het geïntegreerde thermomanagement lang mee, enz. enz. ... Ani, neem jij het weer over? Hartelijk dank!