Uw tractor zal op slag verliefd zijn
BACK
the-beauty-for-your-beast-traktor
hella-kled-rundumleuchte-landmaschine

Uw tractor zal op slag verliefd zijn

10/09/2019

Design EN robuustheid voor land- en bosbouwmachines – een combinatie die uw 'werkpaarden' op en naast de weg echt zal bevallen! Zijn naam: K-LED Rebelution. Zijn missie: veiligheid door zichtbaarheid voor het dagelijks werk in de landbouw – en dat zelfs onder de zwaarste omstandigheden en ook bij continu gebruik …

 

Een combinatie die opvalt door een futuristisch design en doordachte functie

Land- en bosbouwmachines zijn niet alleen arbeidsmiddelen – het zijn ook trouwe begeleiders bij het dagelijks werk in de landbouw. Daarom hebben we niet zomaar een signaallamp voor de agrarische sector gemaakt, maar een design ontworpen dat uw machines waardig is.

Want wie de K-LED Rebelution ziet, merkt meteen: deze signaallamp is niet alleen een designerstuk, maar verrast ook nog eens met een functioneel concept waarover is nagedacht. Bij deze lamp zonder klassieke lichtkap is er gekozen voor minimalistische accenten, die desondanks een maximaal effect hebben.

•    De speciaal ontwikkelde ledtechnologie van de K-LED Rebelution maakt bij een roterende lichtfunctie voor het eerst een voortdurend zichtbaar waarschuwingssignaal mogelijk en ¬– bovendien (!) – een nog sterker rondom doorlopend signaal. Het resultaat: een 360°-waarschuwingseffect dat het menselijk oog gegarandeerd bereikt, maar niet verblindt.
•    In de knipperende variant genereert het 8 mm hoge, rondom doorlopende oppervlak waar het licht de K-LED Rebelution verlaat, een intensief dubbel flitssignaal, dat er dankzij de led-EdgeLight-technologie voor zorgt dat u ook in het donker door niemand over het hoofd wordt gezien – of het nu op de akker is of op de weg.

 

Stijlvol understatement: een ongecompliceerde held voor de allergrootste machines

De K-LED Rebelution is compact en gemakkelijk op uw machine te monteren: met een hoogte van maar ongeveer 60 mm en een diameter van 149 mm past de lamp dankzij de gelijke afstand tussen de gaten als directe vervanging voor alle vast gemonteerde versies van de HELLA-signaallampen – perfect dus voor een snelle upgrade van uw landbouwmachines. Ook wat onderhoud betreft, is uw K-LED Rebelution zo ongecompliceerd als het maar kan, of met andere woorden: praktisch onderhoudsvrij – zelfs als u hem op het veld en op de weg ononderbroken gebruikt.

En als u de aansluitkabels moet vervangen? Geen probleem: een bescherming tegen verkeerde aansluiting van de polen beschermt uw elektronica. Wij noemen dat een 'fit & forget'-oplossing.

De behuizing met zijn ingetogen design en zwarte standaardkleur wordt onopvallend geïntegreerd in het totaalbeeld van uw landbouwmachines. De Rebelution doet gewoon wat hij moet doen: andere verkeersdeelnemers op een betrouwbare manier op u opmerkzaam maken, zodat uw dagelijks werk veiliger wordt.

 

Andere highlights van de K-LED Rebelution:


•    Dankzij de sterke, volledig verlijmde behuizing van aluminium en polycarbonaat is de K-LED Rebelution beschermd tegen het raken van takken, sterke trillingen, externe milieu-invloeden zoals stof en water – en is zelfs hogedrukreiniging geen probleem: perfect dus voor alle situaties die zich in de landbouw kunnen voordoen.
•    De K-LED Rebelution overtuigt met een laag energieverbruik: bij een gering stroomverbruik zorgen hoogwaardige leds en een perfecte elektronica ervoor dat de lamp absoluut elektromagnetisch compatibel is en andere signalen niet stoort – en dat hij bovendien de accu van uw voertuig spaart.
•    ECE-R65 en ECE-R10: dat zijn de trefwoorden voor land- en bosbouwmachines. Want natuurlijk is de K-LED Rebelution goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg.

 

HELLA – partner met passie voor verlichting en elektronica


Innovatie in design en functie – met de K-LED Rebelution hebben onze ontwikkelaars het allebei voor elkaar gekregen! Dat hebben ze overigens gedaan door de oorspronkelijk uit de productie van achterlampen afkomstige EdgeLight-technologie te vertalen naar het segment van de optische waarschuwingssystemen.