Laat jullie betoveren door onze Black Magic Cubes

Laat jullie betoveren door onze Black Magic Cubes

Wat is er mooier dan eerlijke, vuile modderspetters op jullie voertuig na een lange werkdag? Precies: De finishing touch van dit meesterwerk is jullie favoriete werklamp die tegen een stootje kan. En dat is precies waarom wij de Black Magic Cubes extra degelijk hebben ontworpen. Maar dat is nog niet alles, want deze werklampen zijn ideaal voor een design-upgrade van jullie voertuig. Met hun volledig zwarte look passen ze bij elke voertuigkleur en dankzij hun afmetingen en ontwerp zijn ze uiterst gemakkelijk te installeren. We weten het zeker: Zo wordt ook jullie voertuig een blikvanger!

 

Donkerder wordt het niet: Elegante look in zwart

Onze "kleine zwarten" zijn een echte blikvanger met hun elegante en tijdloze, volledig zwarte look. En als we zeggen "helemaal in het zwart", dan menen we dat ook. Zelfs de beugels vallen qua kleur niet uit de toon. Nou, al een beetje verliefd? Wacht maar af, er komt nog meer. Zoals het doordachte design, waarbij we hebben afgezien van vuilvangers in de vorm van randen en hoeken - zo ziet de lamp er zelfs na een moddergevecht in een handomdraai weer brandschoon uit, zonder langdurig schrobben. Onze Cubes zijn verkrijgbaar in twee maten: 2,7" en voor meer flexibiliteit een 3,2"-versie. Maar genoeg over uiterlijk schoon. Zoals bekend, zit ware grootheid van binnen - en ook in dat opzicht hebben onze lampen veel te bieden. Dat merken jullie in ieder geval wanneer jullie de Black Magic Cubes inschakelen. Dan komt de zon ook 's nachts op - dankzij de moderne ledtechnologie met hoge lichtopbrengst. Ze kunnen daarom worden gebruikt als werklamp voor veilig off-road-gebruik. De 2,7"-versie heeft een brede verlichting op korte afstand, ons 3,2"-model heeft bovendien een brede spotverlichting - zo hebben jullie alles in beeld. Bovendien kunnen jullie de 3,2"-versie rechtop of hangend monteren of integreren in de carrosserie of bumper van jullie trekker.

 

Eenvoudige installatie dankzij het montagetoebehoren!

Tijd is een schaars goed - dit geldt vooral voor jullie boeren en boerinnen. Daarom bieden wij jullie met de Black Magic Cubes alles wat jullie nodig hebben voor een snelle en eenvoudige installatie: De set bevat twee lampen, inclusief kabelset met DT-stekker, schakelaar, stekker en relais. Bij de levering van de enkele koplampen is een 500 mm lange kabel met DT-stekker inbegrepen. Overdonderd door onze prachtige exemplaren? Snappen we. Dus hier is een overzicht van alles wat jullie moeten weten over onze Black Magic Cubes:

 

  • Volledig donker uiterlijk, inclusief zwarte beugels
  • Het slanke ontwerp voorkomt dat stof en vuil vast kunnen komen te zitten in de randen
  • Elke set bevat de kabelset met DT-stekker, schakelaar, stekker en relais
  • De opbouwversies zijn ook verkrijgbaar als enkelvoudige koplampen met 500-mm-kabel (DT-stekker)
  • Compact ontwerp voor universele installatie