Installatiemateriaal
HELLA Agriculture
Installatiemateriaal

INSTALLATIEMATERIAAL VAN HELLA: ALTIJD DE JUISTE AANSLUITING

Op het gebied van elektrisch installatiemateriaal biedt HELLA u een omvangrijk assortiment dat beantwoordt aan alle eisen – ook die van de landbouwsector. Tot dit assortiment behoren niet alleen zekeringen en stekkers, maar ook een groot aantal kabels, kabelstekkers, isolatiemateriaal en kabelbinders. Een groot aantal andere artikelen – van aanhangerkoppelingen tot accuklemmen en slang- of buisklemmen – maken ons omvangrijke programma compleet.
En omdat elektrische installatiewerkzaamheden niet kunnen worden uitgevoerd zonder het juiste gereedschap, heeft HELLA ook hiervoor passende oplossingen: onze krimp- en ontgrendelingsgereedschappen en gereedschapskisten voldoen zelfs aan de hoogste professionele eisen. 

11/26/2018

  • Installatiemateriaal van HELLA

HELLA heeft een omvangrijk aanbod aan Superseal-materialen – en ook de nodige krimp- en ontgrendelingsgereedschappen voor de installatie. De HELLA Superseal-stekkerverbindingen voldoen aan de voorschriften van IEC 529 en DIN ISO 40050 en zijn ingedeeld in IP-klasse 67. Dit waarborgt dat ze maximaal beschermd zijn tegen het binnendringen van water en stof. Vanwege hun eigenschappen zijn deze verbindingen geschikt in alle situaties waarin andere aansluitsystemen op grond van slechte druk- of vochtcondities op hun grenzen stuiten. Een stap-voor-stap-handleiding voor de juiste manier van krimpen vindt u in onze brochure – en in onze duidelijke videoclip.

06/27/2016
  • Superseal-stekkerverbindingen

De ABS/EBS-stekkers en -stekkersystemen conform ISO 7638-1/ISO 7638-2 worden gebruikt voor vrijwel alle bedrijfswagens met een ABS/EBS-systeem. HELLA heeft ook op dit gebied een uitgebreid productprogramma. Alle producten voldoen aan de hoge eisen die aan moderne stekkerverbindingen voor aanhangwagens conform ISO 4091 worden gesteld, en overtuigen door hun eenvoudige montage. Hoogwaardige lamellencontacten met krimpaansluiting zorgen voor betrouwbare verbindingen – vooral in combinatie met het juiste HELLA krimpgereedschap. Een stap-voor-stap-handleiding voor de juiste manier van krimpen van ABS/EBS-stekkerverbindingen vindt u in onze brochure – maar u kunt ook gewoon de videoclip bekijken die we hierover hebben gemaakt.

06/27/2016
  • ABS/EBS-systemen

Het concept van de HELLA DEUTSCH-stekkerverbindingen 'DT-serie' combineert hoogwaardige materialen tot een aansluitsysteem dat niet alleen buitengewoon betrouwbaar, maar ook eenvoudig te monteren is. Een speciale verzegeling biedt maximale bescherming tegen externe invloedsfactoren: de HELLA DT-verbindingen zijn extreem flexibel – zelfs bij zeer hoge of lage temperaturen – en extreem schok- en trillingsbestendig. Door deze eigenschappen is het programma vooral geschikt voor toepassingen waarbij er ondanks zware omgevingscondities altijd goede prestaties moeten worden geleverd bij een minimaal uitvalpercentage.
Vanzelfsprekend heeft HELLA ook voor DT-stekkers het juiste krimpgereedschap – met de bijbehorende stap-voor-stap-handleiding. U vindt deze zowel in onze brochure als in onze bijbehorende videoclip.

06/27/2016
  • HELLA DEUTSCH-stekkerverbindingen "DT-serie"
  • Print
TOPTHEMA'S
02/19/2016