Experts berichten
De passende producten voor iedere agrarische toepassing.
Experts berichten

Werklampen in gebruik

Voor verschillende toepassingsgebieden en voertuigen zijn ook verschillende producten met verschillende eigenschappen nodig. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijke toepassingsgebieden van onze werklampen.

02/19/2016

Voor gebruik in de landbouw, waar vaak wordt gewerkt van 's morgens vroeg tot in de late avonduren, zijn de eisen waaraan werklampen moeten voldoen, bijzonder hoog. Ze moeten extreem robuust zijn en de akker of het werkterrein ook bij moeilijke lichtomstandigheden goed verlichten.

02/19/2016

"Werklampen moeten robuust zijn en mijn akker heel goed verlichten. Alleen dan ben ik voldoende toegerust voor het oogstseizoen en krijg ik al het werk op tijd af. Daarbij heb ik met HELLA werklampen uitstekende ervaringen opgedaan."

02/19/2016

Bij gebruik op bouwterreinen staan lampen vaak bloot aan de zwaarste belastingen. Ze staan meestal urenlang aan en moeten bestand zijn tegen hevige schokken en grote temperatuurschommelingen. Daarnaast is het met het oog op de veiligheid van belang dat het hele bouwterrein goed wordt verlicht. De werklampen van HELLA voldoen op een overtuigende manier aan deze eisen en kunnen dus in belangrijke mate bijdragen aan een goede voortgang van de bouw.

02/19/2016

"Bij ons werk moeten lampen bestand zijn tegen de zwaarste belastingen. Ze staan vaak urenlang aan, krijgen hevige schokken te verduren en worden blootgesteld aan hoge temperaturen. De werklampen van HELLA kunnen dit prima aan!"

02/19/2016

Hoe verschillend de toepassingsgebieden in de commerciële sector ook zijn, van a zoals bij de afvalverwerking tot z zoals in de zuivelindustrie: de eisen waaraan goede werklampen moeten voldoen, zijn bijna altijd dezelfde. Er moet altijd op vertrouwd kunnen worden dat ze werken, ze moeten de werklocatie altijd goed verlichten en ze staan soms bloot aan sterke belastingen. De veelvuldig beproefde werklampen van HELLA zijn hier een uitstekende keuze.

02/19/2016

"Licht moet op mijn voertuig altijd daarheen waar ik het nodig heb. Of het nu is om te voorkomen dat er een ongeluk gebeurt, als ik achteruit inparkeer, of wanneer ik in het donker moet werken aan de aanhangerkoppeling. Daarom kies ik vol overtuiging voor HELLA!"

02/19/2016

Verschillende lichtomstandigheden op verschillende tijdstippen van de dag en soms slechte weersomstandigheden – dat zijn slechts twee van de uitdagingen waarvoor medewerkers van gemeentewerken, bijvoorbeeld die van de stadsreiniging, kunnen komen te staan. Daarom zijn hier werklampen en signaallampen nodig waarop altijd kan worden vertrouwd en die in het dagelijks werk zo praktisch mogelijk zijn – zoals de lampen van HELLA. Deze overtuigen niet alleen door hun optimale lichtopbrengst en lichtverdeling, maar ook door hun robuustheid en duurzaamheid.

02/19/2016

"Bij ons kan een dienst al snel 13 uur duren - in verzengende hitte of felle vrieskou en sneeuw. Dan is het belangrijk dat wij op ons materiaal kunnen vertrouwen. Daarom gebruiken we graag werklampen van HELLA, die bijzonder corrosiebestendig zijn."

02/19/2016

Bij het gebruik van heftrucks, bijvoorbeeld bij expeditiebedrijven, hebben veiligheid op de werkvloer en energie-efficiëntie de hoogste prioriteit. De eisen waaraan werklampen en signaallampen moeten voldoen, zijn hier dan ook bijzonder hoog. Met HELLA lampen maakt u een perfecte keuze: de toepassing van de modernste technologieën zoals led waarborgt niet alleen een optimale verlichting, maar ook een minimaal energieverbruik.

02/19/2016

"HELLA werklampen zijn buitengewoon energie-efficiënt. Daarom hoeven we onze elektrische heftrucks maar zelden op te laden, staan deze minder stil en is onze productiviteit hoger."

02/19/2016

Wanneer de melder gaat en de plaats van bestemming wordt genoemd, moet alles in orde zijn. Werklampen en optische en akoestische signaalsystemen van HELLA – die voldoen aan de eisen van politie, brandweer en reddingsdiensten in binnen- en buitenland – ontlasten de hulpverleners op de enerverende rit naar de plek waar ze nodig zijn. De modernste led-technologie voor elke toepassing in verschillende formaten biedt daarbij voordelen waarop u kunt vertrouwen.

02/19/2016

"Tijdens onze inzetten gaat het vaak om leven en dood. Dan mag het niet gebeuren dat de voertuigverlichting plotseling uitvalt. Daarom spreekt het voor zich dat we ons verlaten op HELLA werklampen. Zo hebben we optimaal licht voor de veiligheid van iedereen."

02/19/2016
  • Print
HELLA WERKLAMPEN-BROCHURE
Afbeelding

Alle informatie en details bij de HELLA werklampen

HELLA Agriculture praktijktest
Flyer over de praktijktest met de Power Beam 1500

Praktijktest met de Power Beam 1500