Accessoires & reserveonderdelen
HELLA biedt de juiste verlichtingsoplossingen voor agrariërs.
Accessoires & reserveonderdelen

Kwaliteit die de moeite waard is – accessoires en reserveonderdelen van HELLA

Lange bedrijfstijden, stof, vocht, hitte, schokken en trillingen – de gebruikscondities in de land- en bosbouw zijn hard en ruw en het materiaal moet dan ook aan hoge eisen voldoen. Dat geldt in het bijzonder voor accessoires en reserveonderdelen zoals elektronische componenten, gloeilampen en ruitenwisserbladen – om slechts enkele voorbeelden te noemen. Deze onderdelen krijgen vaak weinig aandacht, omdat ze niet in het oog vallen, maar zijn van doorslaggevend belang voor een storingsvrije werking van de gebruikte voertuigen en machines.

 • Accessoires & reserveonderdelen//Accessoires & reserveonderdelen

Bij het werken met zware voertuigen en machines in de land- en bosbouw speelt het veiligheidsaspect een beslissende rol. Andere verkeersdeelnemers moeten op tijd en vooral duidelijk worden gewaarschuwd voor naderende of achteruit komende voertuigen – en dat niet alleen optisch, maar ook akoestisch. Kies daarom voor de meertonige luchthoorns en de achteruitrijsignalering van HELLA, want deze hebben bij ons een lange traditie. Al bijna 100 jaar ontwikkelen en produceren wij akoestische signaalgevers. Profiteer van onze ervaring en kies uit ons brede assortiment het product dat voor u precies geschikt is.
Meer informatie over de verschillende varianten vindt u in onze brochure over claxons en meertonige luchthoorns.

03/04/2016
 • Akoestische waarschuwingssignalen van HELLA – Maak kennis met het productprogramma!

Schakelaars zijn nodig voor een groot aantal functies op de meest uiteenlopende plaatsen in het voertuig. HELLA heeft een omvangrijk aanbod aan modulaire schakelaars. Vele daarvan zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in land- en bosbouwmachines, bijvoorbeeld de nieuwe waterdichte serie 3100.
Meer informatie en een overzicht van de verschillende series is ook te vinden in onze brochure over modulaire schakelaars.

11/09/2016
 • De modulaire schakelaars van HELLA – de meest uiteenlopende schakelmogelijkheden in een aantrekkelijk design.

De voertuigen en arbeidsmachines die worden gebruikt in de land- en bosbouw, hebben gewoonlijk een extreem hoge investeringswaarde. Dat brengt met zich mee dat diefstal al snel tot grote financiële schade leidt – en niet te vergeten tot dreigende uitvaltijden. Daarom is het van groot belang dat u uw voertuig beschermt tegen ongeoorloofd gebruik. De nieuwe elektronische en volledig geïntegreerde startonderbreker van HELLA – gecertificeerd door het Kraftfahrt-Bundesamt (KBA) – is hiervoor perfect geschikt. Deze startonderbreker is voor onbevoegden niet waarneembaar en kan diefstal daardoor aanzienlijk bemoeilijken. Neem het zekere voor het onzekere – met de startonderbreker van HELLA.
Meer informatie en technische gegevens kunt u vinden in de productinformatie over de startonderbreker.

03/04/2016
 • Elektronische startonderbreker voor land- en bosbouwmachines van HELLA

Contact- en startschakelaars zijn voor alle soorten voertuigen en arbeidsmachines een onontbeerlijke component waarop u niet mag besparen – want als een dergelijke schakelaar uitvalt, heeft dat gewoonlijk tot gevolg dat het voertuig niet kan worden gebruikt.

02/19/2016
 • Betrouwbaar en duurzaam – Contact- en startschakelaars van HELLA

De hoofdstroomschakelaar vervult een belangrijke veiligheidsfunctie, want deze schakelaar biedt niet alleen effectief bescherming tegen diefstal, maar ook tegen brand bij ongevallen en voertuigdefecten. Met name bij land- en bosbouwmachines levert de hoofdstroomschakelaar een waardevolle bijdrage tot de bedrijfszekerheid, omdat lange uitvaltijden hierdoor in bepaalde situaties kunnen worden voorkomen. HELLA heeft vele jaren ervaring met de ontwikkeling en productie van hoofdstroomschakelaars en de schakelaars van HELLA hebben dan ook de goede kwaliteit en grote betrouwbaarheid die kenmerkend is voor al onze producten. Vertrouw daarom ook hier op het origineel – want niets is vervelender dan uitval van een voertuig door inferieure componenten.
Nadere technische informatie en een productoverzicht kunt u vinden in onze productinformatie over hoofdstroomschakelaars.

03/04/2016
 • HELLA hoofdstroomschakelaars – functionele betrouwbaarheid van uitstekende kwaliteit

Over gloeilampen maken de meeste mensen zich niet druk: ze gaan er gewoon van uit dat ze werken. Maar uitval leidt al snel tot stilstand – geheel naar het motto "klein onderdeel, grote gevolgen". Vooral bij gebruik in een commerciële sector als de land en bosbouw kan dit ook financiële consequenties hebben. Dan is het goed als er snel een geschikt reserveonderdeel bij de hand is – en nog beter als dit afkomstig is van HELLA. Want op het gebied van de ontwikkeling van gloeilampen zijn wij experts. Met de niet te overtreffen combinatie van lichtopbrengst en kwaliteit hebt u niet alleen meer licht, maar ook meer veiligheid. Onze innovatieve gloeilampenconfigurator helpt u de geschikte gloeilampen te vinden voor uw voertuig en uw situatie. Een overzicht van ons omvangrijke gloeilampenassortiment vindt u ook in onze gloeilampenbrochure.

03/04/2016
 • Gloeilampen van uw verlichtingsexpert – HELLA

Ruitenwisserbladen zijn kleine technische meesterwerkjes. In de loop van hun leven wissen ze duizenden liters water van de voorruit. Ze hebben net zo weinig problemen met mistslierten als met sneeuw, ijs, insecten en opspattend water van andere weggebruikers. Dat is zwaar werk – reden genoeg dus om aan het einde van de levensduur te kiezen voor wisserbladen van HELLA. Want in het bijzonder bij het dagelijks werk in de land- en bosbouw is een goed zicht van groot belang en kunnen slechte wisserbladen ernstige gevolgen hebben. Vertrouw daarom op de uitstekende kwaliteit van HELLA ruitenwisserbladen. Hoe klein ze ook zijn – ze leveren een grote bijdrage aan de veiligheid. Het juiste wisserblad vindt u gemakkelijk en eenvoudig met onze wisserbladenconfigurator. Nadere informatie en een overzicht van ons assortiment is ook te vinden in onze wisserbladenbrochure.

03/04/2016
 • Kleine technische meesterwerkjes - Ruitenwisserbladen van HELLA

Bij het rangeren met grote en onoverzichtelijke voertuigen en arbeidsmachines zoals die voorkomen in de land- en bosbouw, zijn spiegels een onontbeerlijk hulpmiddel. Alleen met behulp van spiegels is het mogelijk deze zware voertuigen precies daarheen te sturen waar ze heen moeten – voor uw eigen veiligheid en die van de andere verkeersdeelnemers. HELLA heeft een omvangrijk voertuigspecifiek spiegelprogramma voor bedrijfswagens. Maar een breed programma dat in alle mogelijke behoeften voorziet, is op zich niet voldoende: de producten die wij leveren, moeten ook goed van kwaliteit zijn. Bij de ontwikkeling en productie van HELLA spiegels worden daarom buitengewoon strenge kwaliteitseisen gehanteerd. De spiegels worden onder de meest extreme omstandigheden getest tot aan de grenzen van hun belastbaarheid. Zo waarborgen wij dat er alleen hoogwaardige materialen worden gebruikt die voldoen aan onze strenge eisen. Vertrouw ook bij de keuze van spiegels op de beproefde HELLA kwaliteit!

02/19/2016
 • Voertuigspecifieke spiegels met de bekende HELLA kwaliteit

Op het gebied van elektrisch installatiemateriaal biedt HELLA u een omvangrijk assortiment dat beantwoordt aan alle eisen – ook die van de truckbranche. Tot dit assortiment behoren niet alleen zekeringen en stekkers, maar ook een groot aantal kabels, kabelstekkers, isolatiemateriaal en kabelbinders. Een groot aantal andere artikelen – van aanhangerkoppelingen tot accuklemmen en slang- of buisklemmen – maken ons omvangrijke programma compleet.
En omdat elektrische installatiewerkzaamheden niet kunnen worden uitgevoerd zonder het juiste gereedschap, heeft HELLA ook hiervoor passende oplossingen: onze krimp- en ontgrendelingsgereedschappen en gereedschapskisten voldoen zelfs aan de hoogste professionele eisen.

02/19/2016
 • INSTALLATIEMATERIAAL VAN HELLA: ALTIJD DE JUISTE AANSLUITING

Ook aan de beste voertuigcomponenten hebt u weinig zonder het juiste installatiemateriaal. Een verkeerde keuze op dit punt kan rampzalige gevolgen hebben – van een defect van het geïnstalleerde onderdeel tot kabelbrand met niet te calculeren gevolgen. Vooral bij dure machines loopt de schade dan snel flink in de papieren. Kies daarom altijd voor kwalitatief hoogwaardige producten – zoals die van HELLA. Wij bieden u een uitgebreid assortiment installatiemateriaal, dat naast reserveonderdelen ook aanvullende verbruiksproducten omvat op het gebied van verlichting, elektra en elektronica.

02/19/2016
 • Kwaliteit tot in ieder detail – Voertuigelektra en installatiemateriaal van HELLA

Voor een optimaal gebruik van werklampen moet gewaarborgd zijn dat deze correct en stevig aan het voertuig zijn bevestigd. Alleen dan kunt u er zeker van zijn dat de lampen ook bij zwaardere belasting en trillingen of schokken vast blijven zitten en dat uw werkomgeving dus altijd optimaal verlicht is. Wanneer er uit verkeerde zuinigheid wordt bespaard op bevestigingsmateriaal, kan dat leiden tot gebroken houders en andere vervelende defecten en raken in het ergste geval zelfs de werklampen zelf beschadigd.
Kies daarom ook bij deze op het oog zo kleine onderdelen voor de beproefde HELLA kwaliteit. Wij hebben een breed scala aan verschillende bevestigingsmaterialen voor u!

 

02/19/2016
 • Bevestigingen – De accessoires voor HELLA werklampen
 • Print
TOPTHEMA'S
02/19/2016
AGRICULTURE JOURNAL 1/2016
Picture
Tecnología para la agricultura. Asesoramiento de producto, instrucciones de montaje y mucho más.