Termokontrol
Header
Termokontrol

Termokontrol fra Behr Hella Service: det optimale klima for menneske og maskine

03/04/2016
Nu kan du få alt at vide om termokontrol fra Behr Hella Service til landbrugs- og entreprenørmaskiner
Pålidelig termokontrol er specielt vigtig på området landbrugs- og entreprenørmaskiner. For disse typer af køretøjer er udsat for ofte hårde klimatiske påvirkninger, dag efter dag, og de skal jævnligt modstå store, mekaniske belastninger. Også førerne skal tilpasse sig hyppigt skiftende klimaforhold.
For at kunne opfylde de høje krav til menneske og maskine er det derfor vigtigt at satse på moderne termokontrol-løsninger, hvor effektive kølesystemer og optimale klimaanlæg går hånd i hånd.

Så er det godt, at du kan regne med den store ekspertise i termokontrol hos Behr Hella Service, også når det gælder landbrugs- og entreprenørmaskiner.

Også på dette område tilbyder vi et stærkt produktprogram samt en fremragende service. Det sikres med OE-produktekspertisen fra Behr, som er en af de førende udbydere på områderne kølesystemer og klimaanlæg til køretøjer, samt HELLAs verdensomspændende salgsorganisation. Dermed kan samarbejdet Behr Hella Service tilbyde den perfekte kombination af pris, ydelse og kvalitet - så den uafhængige reservedelsbranche og specialisterne i landbrugs- og entreprenørmaskiner kan få alle tjenesteydelser på området termokontrol fra én leverandør. Kompetent og pålidelig.

Vores program dækker et bredt anvendelsesspektrum, og det udbygges løbende.
I segmentet landbrugsmaskiner tilbyder vi specielt udviklede produkter til kølesystemer og klimaanlæg – fra modelspecifikke dele til universalkomponenter.
Vores termokontrol-løsninger til entreprenørmaskiner omfatter ligeledes områderne kølesystemer og klimaanlæg. Det indebærer reservedele til trykluftkompressorer og motorer, men også kølesystemer og klimaanlæg til entreprenørmaskiner af førende mærker.

Vi sikrer også den korrekte smøring af avancerede klimasystemer med vores store udbud af kompressorolier til mange forskellige krav og behov.
Derfor kan du stole på de professionelle løsninger fra Behr Hella Service, når det drejer sig om kølesystemer og klimaanlæg til landbrugs- og entreprenørmaskiner! Du finder en oversigt over hele vores program på dette felt samt en række supplerende informationer i vores brochure.
  • Print
Behr Hella Service
Picture
Præsentation af termokontroleksperten