Eksperterne fortæller
De rigtige produkter til alle opgaver i landbruget.
Eksperterne fortæller

Arbejdslygter i brug

Forskellige arbejdsområder og forskellige køretøjer stiller krav om forskellige produkter med forskellige egenskaber. I det følgende kan du se en oversigt over de anvendelsesområder, som vores arbejdslygter dækker.

02/19/2016

Anvendelsen i landbruget, som ofte varer fra tidlig morgen og til sen aften, stiller særdeles store krav til arbejdslygterne. De skal være meget robuste og sikre god belysning af marken hhv. arbejdsområdet, også under vanskelige forhold.

02/19/2016

"Arbejdslygter skal være robuste og belyse min mark klart og tydeligt. Det er simpelthen forudsætningen for at være rustet til høsten og for at nå arbejdet. Her har jeg kun de bedste erfaringer med HELLA arbejdslygter".

02/19/2016

Brug på byggepladser betyder, at lygterne ofte udsættes for overordentlig store belastninger. De er for det meste i brug i mange timer ad gangen, og de skal modstå kraftige stød og slag samt store temperaturvariationer. Desuden er det vigtigt for sikkerheden, at hele anlægsområdet belyses klart. HELLA arbejdslygter opfylder disse krav fuldt ud, og dermed kan de bidrage væsentligt til, at arbejdet skrider godt fremad.

02/19/2016

"I vores arbejde skal lygterne kunne tåle de hårdest tænkelige belastninger. De er for det meste i brug i mange timer ad gangen, og de skal modstå kraftige stød og slag samt store varmepåvirkninger. Det kan arbejdslygterne fra HELLA sagtens tåle!"

02/19/2016

Arbejdsopgaverne på det kommercielle område er særdeles forskellige. Men kravene til arbejdslygterne er næsten de samme overalt. De skal være pålidelige og driftsikre, arbejdsområdet skal altid være godt belyst, og lygterne skal kunne modstå selv store påvirkninger. De kendte og gennemprøvede arbejdslygter fra HELLA er den optimale løsning.

02/19/2016

"Jeg skal have lys overalt på bilen, hvor jeg har behov for det. F.eks. ved baglæns parkering, så der ikke sker ulykker, og ved påhængskoblingen ved arbejde om natten. Her stoler jeg kun på HELLA!"

02/19/2016

Forskellige lysforhold på forskellige tidspunkter af døgnet og ofte dårlige vejrforhold – det er kun at par af de udfordringer, der skal mestres ved opgaver i kommunal anvendelse som f.eks. gaderenholdelse. Her er der brug for arbejdslygter og afmærkningslygter, som man altid kan stole på, og som bedst hjælper i dagligdagen – som lygter fra HELLA. De imponerer ikke blot ved deres optimale lyseffekt og lysfordeling, men også i kraft af deres robusthed og lange levetid

02/19/2016

"Hos os kan en vagt sagtens være 13 timer – i stegende hede eller i isnende kulde og sne. Så er det vigtigt, at vi kan stole på vores materiel. Derfor bruger vi helst arbejdslygter fra HELLA, der er særdeles modstandsdygtige mod korrosion".

02/19/2016

Ved brug af gaffeltrucks som i transportvirksomheder er arbejdssikkerhed og energieffektivitet af største betydning. Det stiller tilsvarende store krav til arbejdslygterne og afmærkningslygterne. Her er HELLA-lygter det helt rigtige valg. Brugen af topmoderne teknologi som LED garanterer en optimal belysning og samtidig et minimalt energiforbrug.

02/19/2016

"HELLA arbejdslygter er særdeles energieffektive. Det indebærer, at vil kun behøver at oplade batterierne i vores el-trucks sjældnere, således at vi har mindre stilstand og når mere".

02/19/2016

Når alarmen går, og adressen bliver meddelt, skal alt fungere. HELLA arbejdslygter samt optiske og akustiske alarmsystemer – der opfylder kravene fra politi, brandvæsen og redningsorganisationer i ind- og udland – aflaster redningsmandskabet under den ofte nervepirrende udrykningskørsel. Topmoderne LED-teknologi til alle anvendelser, i forskellige størrelser, byder på fordele, som man kan stole på.

02/19/2016

"I vores arbejde drejer det sig ofte om liv og død. Så duer det ikke, at lygterne pludselig svigter under indsatsen. Derfor stoler vi fuldt ud på HELLA arbejdslygter. Det giver optimalt lys for alles sikkerhed".

02/19/2016
  • Print
HELLA Agriculture praksistest
Flyer om praksistest med Power Beam 1500

Praksistest med Power Beam 1500