Portofoliu de afaceri
 

Un portofoliu de afaceri atractiv, bine echilibrat

Activităţile concernului HELLA sunt structurate pe trei sectoare care formează împreună portofoliul comercial echilibrat al companiei. În sectorul Automotive, HELLA reuneşte dezvoltarea, fabricarea şi comercializarea componentelor şi sistemelor tehnicii de iluminat şi electronicii atât pentru producătorii de vehicule, cât şi pentru alţi furnizori. HELLA se orientează spre tendinţele majore, centrale din industria automobilistică: mediul înconjurător, siguranţa şi confortul şi vine în întâmpinarea acestora cu produse ca senzorii inteligenţi pentru baterie, sistemele de asistenţă pentru conducătorii auto bazate pe radar şi sistemele de iluminat adaptabile.

Pe lângă acestea, HELLA dezvoltă, produce şi comercializează în sectorul Aftermarket, produse pentru vânzarea independentă de piese de schimb şi pentru atelierele de service.

În sectorul Special Applications, HELLA deserveşte de la grupurile-ţintă ale producătorilor de maşini din domeniul construcţiilor şi ale producătorilor de ambarcaţiuni până la municipalităţi şi furnizori de energie electrică, punându-le la dispoziţie produse inovatoare din domeniul iluminatului şi electronicii. Capacitatea companiei de a oferi un transfer sistematic şi o adaptare adecvată a cunoştinţelor şi experienţei din domeniul tehnologiei, proceselor şi calităţii specifice sectorului automobilistic formează baza pentru competitivitatea excelentă cu privire la costuri şi inovaţii.

05/03/2013
2
Segment de afaceri
Echipamente originale pentru industria auto
SEGMENT DE AFACERI
AFTERMARKET
Divizia de afaceri corpuri de iluminat

DIVIZIA DE AFACERI
CORPURI DE ILUMINAT

mai multe
Divizia de afaceri sisteme electronice

DIVIZIA DE AFACERI SISTEME ELECTRONICE

mai multe
AFTERMARKET ŞI OE SPECIALE

Sectorul comercial Aftermarket

mai multe
 
08/06/2014
1
Sectorul comercial Special Applications
Sectorul comercial Special Applications

Sectorul comercial
Special Applications

mai multe

 
05/23/2013
 
 
 
DESCĂRCARE
HELLA Group dintr-o privire
HELLA Group dintr-o privire
Citiţi aici:
Profilul HELLA pe scurt , PDF (0.45 MB)
 
04/11/2013
Descărcare
VIZIUNE GLOBALĂ 2015-2016
Descoperiţi HELLA.
mai multe
Viziune Globala 2015-2016
 
11/03/2015
Legătură
 
11/11/2014