Tietosuoja
 
Tietosuojailmoitus
Tervetuloa HELLA-konsernin sivuille

 Iloitsemme vierailustasi verkkosivuillamme ja kiinnostuksestasi yhtiötämme, tuotteitamme ja sivustoamme kohtaan.

HELLA kunnioittaa yksityisyyttäsi

 HELLA KGaA Hueck & Co. ottaa Internet-sivujen tarjoajana henkilötietojen suojaamisen hyvin vakavasti. Suhtaudumme vakavasti yksityisyyden kunnioittamiseen henkilöä koskevien tietojen käsittelyssä sekä kaikkien liiketoimintatietojen turvaamiseen ja huolehdimme niistä kaikissa liiketoimintaprosesseissamme. Käsittelemme sivukäyntien aikana keräämiämme henkilötietoja luottamuksellisesti ja täysin lainmääräyksiä noudattaen. Tietosuoja ja tietoturva ovat tärkeä osa yrityksemme toimintaperiaatteita.
Verkkosivuillamme voi olla linkkejä muiden palveluntarjoajien sivustoille, joita tämä tieto-suojailmoitus ei kata. Emme voi vaikuttaa siihen, noudattavatko niiden tarjoajat tietosuojaa koskevia säännöksiä.

HenkilötiedotHenkilötiedot ovat tietoja, joita voidaan käyttää henkilöllisyytesi selvittämiseen. Niihin kuul-uvat nimesi, osoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi. Niihin eivät kuulu tiedot, jotka eivät ole tekemisissä henkilöllisyytesi kanssa (esimerkiksi verkkosivuston käyttäjien lukumäärä).

Henkilötietojen keruu, tallennus ja käsittely

 
Kun tulet verkkosivustollemme, tallennamme verkko-operaattorisi nimen, verkkosivun, jolta siirryit sivuillemme, katsomasi sivut sivustollamme sekä vierailusi päivämäärän ja keston. Käyttäjistä ei kerätä yleisesti muita henkilötietoja. Voit näin käyttää verkkosivustoamme hen-kilöllisyyttäsi paljastamatta.
Vieraillessasi verkkosivustomme tietyillä alueilla tai osallistuessasi tiettyihin kampanjoihin saatamme kerätä ja tallentaa muita tietoja. Ilmoitamme siinä tapauksessa erikseen, mihin tar-koitukseen vastaavia tietoja käytetään.
Henkilötietojen antaminen voi olla tarpeen esimerkiksi mielipidetiedusteluun osallistumisen, kyselyn lähettämisen tai sopimuksen toteuttamisen yhteydessä.
Verkkosivustomme yksittäiset alueet vaativat myös erityistä sisäänkirjautumista (Login). Rekisteröitymistä ja/tai sisäänkirjautumista varten pyydämme sinua silloin ilmoittamaan nimesi ja/tai muita henkilökohtaisia tietoja. Esimerkiksi Hella TechWorldin tai Hella Aftermarket Clubin kaltaiset alueet on suunnattu tietylle kohderyhmälle ja siksi käytämme rekisteröitymistä kohderyhmään kuuluvien käyttäjien tunnistamiseksi. On itsesi päätettävissä, haluatko antaa pyydetyt tiedot. Muutamat toimet, kuten esimerkiksi tiettyjen tietojen kutsuminen, vaativat joidenkin tietojen ilmoittamista. "Pakolliset kentät", joiden tiedot on ehdottomasti täytettävä, ovat tunnistettavissa tähtimerkistä. Muiden kuin "pakollisten kenttien" tietojen ilmoittaminen on vapaaehtoista.

Henkilötietojen käyttö, tarkoitus ja luovuttaminen Käytämme henkilötietoja verkkosivuston teknisessä hallinnassa, asiakashallinnassa, tuotekyselylomakkeissa ja markkinoinnissa ainoastaan näiden tarkoitusten vaatimassa laajuudessa. Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille HELLA-konsernin ulkopuolelle ilman lupaasi, erityisesti esimerkiksi mainontatarkoituksiin. Löydät yleistiedot HELLA-yritysryhmästä osoitteessa www.hella.com/Yhtiö.
Luovutamme tietosi tietoihin oikeutetuille tahoille, mikäli laki tai oikeuden päätös meidät siihen velvoittaa.

Evästeiden käyttö

Tietoja evästeistä
Eväste on lyhyt tekstitiedosto, joka tallentuu tietokoneellesi verkkosivulla käynnin yhteydessä. Se auttaa tunnistamaan tietokoneesi. Evästeitä käytetään tietojen tallennukseen, kun käyt verkkosivuston eri sivuilla tai palaat verkkosivustolle. Ne eivät sisällä henkilötietoja eivätkä pysty suorittamaan sellaisia ohjelmia, jotka voisivat laukaista viruksen.

Toimivuus:
Tämän luokan evästeet tallentuvat kävijän tietokoneelle, jotta verkkosivusto toimisi tarkoitetulla tavalla.

Tilasto:
Tämän luokan evästeitä käytetään tilastojen keräämiseksi verkkosivuston kävijöistä, jotta käyntikokemusta voidaan parantaa. Kerättyjä tietoja käytetään sisäisesti, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Muuta asetuksia

Useimpien Internet-selainten asetukset sallivat automaattisesti evästeiden käytön. Voit kui-tenkin estää evästeiden tallentamisen tai asettaa Internet-selaimen siten, että se ilmoittaa välittömästi evästeiden lähettämisestä.

Verkkoseuranta Käytämme tilastolliseen arviointiin Webtrends Inc., 851 SW 6th Avenue, Portland, Oregon 97204, USA (www.webtrends.com) -yrityksen palveluja. Webtrends on liittynyt amerik-kalaisena yrityksenä EU-US Privacy Shield voidakseen taata eurooppalaista tasoa vastaa-van tietosuojan.

Verkkosivustollamme käynnin yhteydessä selaimesi lähettää tietoja, jotka kerätään ja analysoidaan. Kerääminen tapahtuu sivustolle liitetyn verkkojäljitteen (web beacon) sekä evästeiden käytön kautta.

Kerättyjä tietoja käytetään laatimaan nimettömiä käyttöprofiileja, joita käytetään verkkotilas-tojen perustana. Yksittäisiä käyttäjiä ei kuitenkaan tunnisteta henkilökohtaisesti eikä niihin yhdistetä mitään muita tietoja.

Voit estää tietojen keräämisen ja tallentamisen tulevien tietojen suhteen milloin tahansa selaimesi asetuksia muuttamalla. Valitse sitä varten selaimen asetus, jolla voidaan estää kol-mannen osapuolen evästeiden (Third Party Cookies) käyttö.

Turvallisuus Suoritamme teknisiä ja organisatorisia turvatoimenpiteitä hallitsemiemme henkilötietojen manipulointia, häviämistä ja tuhoamista vastaan sekä sitä vastaan, että valtuuttamattomat henkilöt pääsisivät niihin käsiksi tai ne paljastuisivat luvatta. Vain muutamilla valtuutetuilla henkilöillä on pääsy tietoihisi.
Verkkosivustomme tiedot ja käyttäjän antamat tiedot lähetetään Internetissä yleensä salaamat-tomina. Se takia ei voida sulkea pois mahdollisuutta siitä, että kolmas osapuoli pystyy kat-somaan tietoja ja/tai käyttämään tietoja. Suosittelemme pitämään mielessä tämän mah-dollisuuden päättäessäsi, lähetätkö meille tietojasi ja millaisia tietoja lähetät meille Internetin kautta. Rekisteröitymistä ja kirjautumista edellyttävissä portaaleissamme käytämme tiedonsi-irrossa mahdollisuuksien mukaan SSL-suojausta (Secure Socket Layer).
Turvatoimenpiteitämme parannetaan ja sovitetaan jatkuvasti tekniikan kehityksen mukaan.

Vapaaehtoisuus Haluaisimme myös hyödyntää tietojasi kertoaksemme sinulle tuotteistamme ja mahdollisesti kysyäksemme sinulta niistä. Osallistuminen näihin kampanjoihin on luonnollisesti vapaaehto-ista. Jos et hyväksy tätä, voit lähettää meille koska tahansa viestin, jotta voimme estää tietojesi käytön tai poistaa tiedot. Sähköpostiviesti julkaisutiedoissa ilmoittamaamme osoitteeseen riittää. Lisätietoja löytyy paikallisilta sivustoilta.

Tiedustelut ja yhteystiedot Sinulla on oikeus saada tietoja sinusta tallennetuista tiedoista sekä oikeus korjata, estää tai poistaa tietoja.  Jos kaikista tietojen oikeellisuuteen kohdistuvista pyrkimyksistämme hu-olimatta olemme tallentaneet virheellisiä tietoja, korjaamme ne pyynnöstä. Tässä tapauksessa on otettava yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme.
Voit ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme joko sähköpostilla tai kirjeitse, jos sinulla on ehdotuksia tai huomautettavaa henkilötietojesi käsittelystä.

Tietosuojavaltuutettu Ojamo Olli
Hella Lighting Finland Oy
Inkereentie 566
24100 Salo
Finland
Phone: +358-10-4764-227
Fax: +358-10-4764-440
Mail: Olli.Ojamo@hella.com

Julkaisu: 1. heinäkuuta 2014

01/04/2017